Melyik a legjobb kollagén étrendkiegészítő?
Figyelt kérdés
Eddig a doktor lenkeit és a biotech usas kollagén porokat fogyaszttam az utóbbi hónapokban . esetleg tudtok valamit ami árban kedvezőbb és bevált?2020. szept. 24. 21:10
1/7 anonim válasza:
Fokhagyma ez azért jó mert a fokhagymában van c-vitamin is ami beépíti a kollagént mert nélküle nem megy .
2/7 anonim válasza:
Én az intenset-es halkollagént szedem c vitaminnal. Nekem jó. ☺️
3/7 anonim válasza:
Gymbeamnek van kollagén pora, amit vízben kell elkeverni. Fél kilós kiszerelésű. C vitamint is tartalmaz (500 mg/adag) A hasonló táplálékkiegészítőket árusító webáruházak közül itt a legkedvezőbb árú és szerintem elég jó.
4/7 anonim válasza:
Ezt a halkollagént tudom javasolni.
Itt az ajánlói linkem, ha esetleg regisztrálni szeretnél:
(A legjobb kollagén a halkollagén. Javaslom mellé (vagy akár magában) a Prémium Alap Vitamincsomag használatát.
Magam is szedem, ezért ajánlom.
A Dr. Lenkei vitamin árban húzósabb, de - tapasztalataim alapján - nem jobb.
5/7 anonim válasza:
Nutriversum kollagen kapszulat szedek.Szerintem az egyik legjobb ami kaphato :)
6/7 anonim válasza:
Italporban a Queen's collagen: magas mennyiségű kollagént, hialuronsavat 10 felé vitamint (amelyek a kollagén szintézissel összefüggenek) nyomelemeket és valami speckó szőlőmag kivonatot tartalmaz. Árát nem tudom, de amikor nálunk bérgyártatták mindenki odavolt vakamelyik ízért
7/7 anonim válasza:
Halpeptid
Dia wellness élelmi rostok kollagénnel
Kolly Fitness kollagén ital
Mind a hárommal jó tapasztalatain vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!