Melyik a legjobb fagyasztott pizza?
Figyelt kérdés
Ristorantet szoktam venni, meg néha a Guseppet de ennek túl vastag a tésztája.2020. okt. 22. 18:15
2/12 anonim válasza:
Ár-érték arányban az Aldis Steinofen pizza a legjobb. De csak minőséget nézve nekem bejön a Guseppe.
3/12 anonim válasza:
Egyik fagyasztott pizza sem jó. Hideg és kemény.
4/12 anonim válasza:
Minden fagyasztott pizza rossz, egyik se lesz olyan, mint a frissen sült, és feltét is csak ijesztésnek van rajta. Jobban megéri rendelni.
Amúgy az a jó, ha vastag a tészta.
6/12 anonim válasza:
Sokan szidják a mirelit pizzát, pedig nem kell. Én az új lakásomban jöttem rá a titokra, mert itt profi sütő van.
7/12 anonim válasza:
Sajtos - sonkás - gombás, de ha teheted inkább otthon készítsd, annál jobbat biztos nem fogsz kapni
8/12 anonim válasza:
Én is ristorantet szoktam venni, de nekem még a pennys pizzák is bejönnek
9/12 anonim válasza:
Én a vékony tésztájút szeretem. Nagy különbséget egyiknél sem éreztem, én mindig teszek rá még plusz feltétet, mert ami rajta van az nem túl sok. Inkább a házi sütésűre esküszöm.
10/12 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a lidlben kapható Italiamo pizza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!