Főtt tésztát le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 14:45
11/17 anonim válasza:
Nem volt peppe fozve, pedig rakott teszta volt.
En imadom a peppe fottet pedig, nem is az izles volt a kerdes
12/17 A kérdező kommentje:
Durum tésztábol van főzve. Nincs lekárrá főzve :D Csak félek, hogy fura lesz olvasztás után az állaga. Kidobni nem szeretném, maradt még egy nagy adag, izesitetlen.
2020. okt. 22. 16:28
13/17 anonim válasza:
Simán. Én is le szoktam és semmi baja nincs.
14/17 anonim válasza:
Meglehet enni, de kiolvasztva már nem az igazi.
15/17 anonim válasza:
Egy adag tészta kb. 10 dkg, max. 50 ft...
Hát ennyi pénz miatt én tuti nem lennék hajlandó maccsos kiolvasztott cuccot enni...
16/17 anonim válasza:
Neked nem is kell, föleg, ha képtelen vagy rendesen lefagyasztani meg kiolvasztani!
Kérdezö: ha lassan olvasztod fel, utána pedig felforrósítod (nem vízben felfözöd), akkor nem lesz semmi baja.
17/17 anonim válasza:
16: nem ismered az olasz mondást?
A vendég várhat, a tészta SOHA!
Azaz: a megfelelő pillanatban kell kivenni a tésztát a vízből, és azonnal tálalni. Másképp nem finom!
Nemhogy lefagyasztva, felengedve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!