Főtt tésztát le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 14:45
2/17 anonim válasza:
Igen, csak főzelék lesz belőle, ha majd kiolvasztod.
4/17 anonim válasza:
lefagyasztani lehet, csak utána megenni nem... :-D :-D
5/17 anonim válasza:
Ha nem főzöd nagyon meg, és legalább 4 tojásos, akkor lefagyaszthatod és mikróban fel is olvaszthatod.
7/17 anonim válasza:
Természetesen lehet fagyasztani, és utána meg is lehet enni, ha nem fözted eredetileg agyon, másrészt megvárod, mire kiolvad és nem kezded gyorsan felmelegíteni!
8/17 anonim válasza:
nem melegítettem gyorsan, magától engedett ki, mégis kaka lett, és akkor annyi idő alatt már újat is lehet csinálni
9/17 anonim válasza:
Akkor eleve túlfözted, és az volt a gond. A tésztát nem szabad ronggyáfözni, úgy "frissen" is undorító!
10/17 anonim válasza:
8-as: nem azért akarja valaki lefagyasztani, mert gyorsabb, mint megfözni, hanem mert a már megfött - és valamiért nem lefagyasztott - tésztát nem akarja kidobni.
Mellesleg az elözöeknek igaza van, ha nem fözöd péppé, akkor kiolvasztva sem lesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!