Nyers, formázott tésztát le lehet fagyasztani?
Formázott pizzatésztáról van szó. Eddig elősütöttem és úgy fagyasztottam le, de rájöttem, hogy így nem az igazi, mert az elősütött pizzalappal más lesz a végeredmény.
Régen próbáltam úgy fagyasztani, hogy megkelesztettem a tésztát, összegyúrtam és úgy dobtam be a fagyasztóba, de az kiolvadás után ragadós volt és össze is ment, ezért keleszteni kellett felhasználás előtt.
Ha megformáznám a tésztát és így tenném el a fagyra, akkor is ugyanez lenne az eredmény?
Azt szeretném, ha kiolvadás után csak a szószt és feltétet kellene ráraknom, tehát a tésztát ne kelljen újragyúrni és keleszteni.
Mert ha kiolvasztod, AKKOR lesz ragacsos!
Az elösütöttel is ez volt a baj!
A nyers tésztát is lehet fagyasztani, de akkor is jobb kapásból rátenni a paradicsomszószt meg a feltéteket, de elösütve még jobb.
Ha enni akarjátok, akkor ELÖMELEGÍTETT sütöbe kell tenn FAGYOSAN, akkor lesz normális az eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!