Már 3szor fogtam ki romlott mozzarella golyókat 1hónapon belül. Másnak is feltűnt ez?
Figyelt kérdés
Szavatossági időn belül volt az összes, hűtőben tárolva. 2 közülük savanyú volt,1pedig élesztős ízű, büdös.
Van köztük Lidl-s, és Szarvasi is.
2020. okt. 22. 10:36
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! :) az a furcsa, hogy a zacskóján semmi nem látszott egyiknek sem. Mégis olyan romlottak voltak, mintha már hetek óta lejártak volna. Lehet hogy itt a boltoknak egy a beszállítójuk, mert eddig csak itt jártam így :/
2020. okt. 22. 16:54
12/13 anonim válasza:
A sajt igencsak meg tud romlani hűtés nélkül, mivel tejtermék. Ha többször vettél ugyanott romlottat, akkor vedd máshol! És nem árt megtartani a blokkot (ahogy én is teszem), mivel máskülönben nem tudsz reklamálni.
13/13 anonim válasza:
Nem tűnt fel, én mindig jót vettem. Nem is eszem meg egyszerre, kibontva még egy hét múlva sincs semmi baja.
#9-es komoly híred lehet a Spar-ban, ha minden alkalommal visszaviszed a húst 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!