Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Már 3szor fogtam ki romlott...

Már 3szor fogtam ki romlott mozzarella golyókat 1hónapon belül. Másnak is feltűnt ez?

Figyelt kérdés

Szavatossági időn belül volt az összes, hűtőben tárolva. 2 közülük savanyú volt,1pedig élesztős ízű, büdös.

Van köztük Lidl-s, és Szarvasi is.

2020. okt. 22. 10:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
nekem nem tűnt fel, hogy rosszat vettél, csak most, hogy kiírtad
2020. okt. 22. 10:55
 2/13 Lena7 ***** válasza:
83%

Ha rossz, akkor vidd vissza.

(Legközelebb tartsd mega blokkot és ha rossz lesz, akkor vidd vissza. Vagy a pénz kapod vissza, vagy pedig kicseréled egy másikra)

Ha meg már ennyiszer rossz volt ott a mozzarella, akkor pedig ne ott vedd őket.

2020. okt. 22. 11:18
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Nem. Bár nem olyan gyakran veszem, de én is pont ezt a kettőt, amit írtál, Lidl saját márkás vagy Szarvasi.

Próbáld meg másik üzletben. Biztosan nem tárolták megfelelően, azért volt rossz a szavatossági időn belül. És akkor nyilván nemcsak ezt tárolják rosszul. Bár lehet, hogy még a szállításnál volt a gond, nem náluk.

2020. okt. 22. 12:03
 4/13 A kérdező kommentje:

A haszontalan válaszokat jelentettem, a többieknek meg köszönöm!

Csak azóta fordul ez gyakran elő, mióta ebbe a városba költöztem, mert előtte Pesten nem tapasztaltam pedig naponta vettem ezeket.

2020. okt. 22. 13:09
 5/13 anonim ***** válasza:
25%
En nem tudom, miert volt haszontalan, a Mozzarella iztelen, illattalan sajt. A lagy sajtokat, Palpusztait, Camambert, Brei jellegueket hutes nelkul tarolom. A sajt nem romlik, hanem erik. Na, jelentheted ezt is.
2020. okt. 22. 13:26
 6/13 A kérdező kommentje:

Mert mondjuk nem szeretnék romlott sajtot enni, és nem ez volt a kérdésem hogy milyen sajt finom.

Nekem ízlik a mozzarella és kész.

Pont erre van a jelentés opció, hogy az offolókat és trollokat el lehessen távolítani.

2020. okt. 22. 13:57
 7/13 anonim ***** válasza:
97%
Ne aggódj "kedves" onlynoone, nemcsak a kérdező jelenthet. Megtettem én is, a stílusod miatt.
2020. okt. 22. 14:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

onlynoone, a helyedben nem reklámoznám, hogy általános iskolás biológia tudáson sincs rendben..

Kérdező, én sűrűn veszek ilyen sajtot, de nem tapasztaltam. Mikor megvetted, nem bolt puffadt a zacskó? Ha megromlana, akkor az lenne

2020. okt. 22. 14:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a boltnál vannak problémák? Attól, hogy ott hűtve van, valahol már megszakadhatott a hűtési lánc és akkor megpukkadhat, bár azért ha hűtés nélkül marad 1-2 órát se kéne ezeknek megromlania (max nyáron). Én a hússal járom meg rendszeresen, pl csirkecombot még nem sikerült úgy vásárolnom a Sparban, hogy ne vittem volna vissza, pedig nyáron is direkt vittem jégakkut és hűtőtáskát, és egyből haza is vittem, de ebben az őszi hűvös időben is szívtam meg vele legyen az akár csomagolt, akár pultos. Szóval átérzem a helyzeted.
2020. okt. 22. 14:31
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
1. vagyok, akkor köszi, csak en valaszoltam a kérdésedre.
2020. okt. 22. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!