Már 3szor fogtam ki romlott mozzarella golyókat 1hónapon belül. Másnak is feltűnt ez?
Szavatossági időn belül volt az összes, hűtőben tárolva. 2 közülük savanyú volt,1pedig élesztős ízű, büdös.
Van köztük Lidl-s, és Szarvasi is.
Ha rossz, akkor vidd vissza.
(Legközelebb tartsd mega blokkot és ha rossz lesz, akkor vidd vissza. Vagy a pénz kapod vissza, vagy pedig kicseréled egy másikra)
Ha meg már ennyiszer rossz volt ott a mozzarella, akkor pedig ne ott vedd őket.
Nem. Bár nem olyan gyakran veszem, de én is pont ezt a kettőt, amit írtál, Lidl saját márkás vagy Szarvasi.
Próbáld meg másik üzletben. Biztosan nem tárolták megfelelően, azért volt rossz a szavatossági időn belül. És akkor nyilván nemcsak ezt tárolják rosszul. Bár lehet, hogy még a szállításnál volt a gond, nem náluk.
A haszontalan válaszokat jelentettem, a többieknek meg köszönöm!
Csak azóta fordul ez gyakran elő, mióta ebbe a városba költöztem, mert előtte Pesten nem tapasztaltam pedig naponta vettem ezeket.
Mert mondjuk nem szeretnék romlott sajtot enni, és nem ez volt a kérdésem hogy milyen sajt finom.
Nekem ízlik a mozzarella és kész.
Pont erre van a jelentés opció, hogy az offolókat és trollokat el lehessen távolítani.
onlynoone, a helyedben nem reklámoznám, hogy általános iskolás biológia tudáson sincs rendben..
Kérdező, én sűrűn veszek ilyen sajtot, de nem tapasztaltam. Mikor megvetted, nem bolt puffadt a zacskó? Ha megromlana, akkor az lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!