Egy éjszakára kint felejtettem a mozzarellát a szobában - megehetem még?
Figyelt kérdés
sajna elfelejtettem betenni a hűtőbe, kb 10 órát volt szobahőmérsékleten. van rá esély, hogy még nem romlott meg? tudom, kóstoljam meg blabla.. de mégis?2016. okt. 6. 08:53
1/5 anonim válasza:
És mit jelent a szobahőmérséklet? Mert panelben lehet, hogy 28 °C van, míg egy házban, ahol nem fűtenek, lehet, hogy 14... Szóval nem mindegy, érted.
Szagold meg, nézd meg az állagát, és megtudod.
2/5 A kérdező kommentje:
hát olyan átlag szobahőmérséklet, 22-24 fok? nem tudom. nem fűtünk még, de panel.
2016. okt. 6. 09:43
4/5 anonim válasza:
Egy nap alatt semmi baja nem lesz, még meleg szobában sem.
De amit egyre több táplálkozási szakértő mond: bízzunk meg az érzékszerveinkben, végül is az a képesség, hogy élelmiszerek fogyaszthatóságát ezekkel megítéljük, sok tízezer év alatt kódolva lett bennünk.
Ha a mozzarella szép fehér, nincs savanyú szaga és íze, akkor teljesen rendben van (és ha lenne neki, akkor sem lenne az egészségre káros, csak az íze lenne kevésbé kellemes).
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. megettem. még élek:D
2016. okt. 7. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!