Tegnap vettem combot délután 2 körül. Kint felejtettem a pulton, nem raktam hűtőbe. Nekiálljak megcsinálni, lett valami baja? Kicsit büdösnek érzem.
Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 13:02
2/15 A kérdező kommentje:
Komolyan?
2014. okt. 18. 13:16
3/15 A kérdező kommentje:
Azért nem 40 fokos meleg van...
2014. okt. 18. 13:21
5/15 anonim válasza:
ha kicsit büdösnek érzed, dobd ki!!!
6/15 anonim válasza:
Én lemosnám alaposan ecetes vízzel, aztán megsütném.
7/15 anonim válasza:
Ezt már kukamanó eszi meg.
Ok, hogy nincs 40 fok meleg, de a nyers hús szobahőmérsékleten is megromlik ennyi idő alatt.
8/15 anonim válasza:
Majdnem 24 óra eltelt azóta, én szomorú szívvel ugyan, de kidobnám.
9/15 anonim válasza:
A húsnak, ha szaga van, kukában a helye.
10/15 anonim válasza:
Nem a hőmérséklettől függ, lehet hidegben is, kitudja mikor vágták le. Az se mindegy, mennyire vizes a hús, stb...
Ezer tényezőtől függhet, hogy megromlik, vagy nem.
Egy viszont 100%-ig biztos.
A romlás büdösödéssel jár, ezért ha szagról teljes bizonyossággal megállapítható, hogy romlott, vagy nem.
Ha büdös, az romlott.
Egyébként gondolom csirkecomb.
Pláne nem kockáztatnék, mert a cs.comb különösen hamar romlik, főleg a csont körül.
Így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!