Szerintem ezt a legtöbbször a márka határozza meg! Mondjuk hozzá kell tennem hogy az Auchanos tészták nem mindig a legjobbak..A fodros kimondottan apró ezért ha ott vásárolok mindig inkább a drágábbat veszem meg...A többi üzletből viszont nekem megfelelő az olcsóbb is ugyanis nem veszek túl sok különbséget észre rajtuk!
2020. okt. 14. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
2/10 anonim válasza:
Abban van különbség a tészták között, hogy mennyire duzzad meg. Én csak a tojás nélküli tésztákról tudok nyilatkozni, de abból egész más egy Cerbona durum tészta (a Gyermelyi-t még nem próbáltam) mint a noname tojás nélküli tészta (egyszer a tesco-ban vettem nagyon olcsó és nagyon vacak tojás nélküli tésztát). De egyszer veszel, megfőzöd, és meglátod, hogy tetszik-e, amit kaptál.
2020. okt. 14. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
3/10 anonim válasza:
Jobb. Hamarabb megfő és nem olyan fehér taknyos lé jön le róla, mint egy olcsóbb tésztáról.
2020. okt. 14. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
4/10 anonim válasza:
Kevés dolog van, amiből csak a márkásat veszem, mert az olcsók nem felelnek meg. Na nálam a Gyermelyi ilyen. Az olcsó márkátlan tészták mindig szétfőnek, akármilyen trükköt próbáltam, olyan kenődősek, ragacsosak. A Gyermelyi eddig a legjobb, amit használtam eddig. Bár a csuszát és a levestésztát házilag készítem, de ha lusta vagyok, vagy nincs időm, akkor mindig ilyet veszek.
2020. okt. 14. 20:59
Hasznos számodra ez a válasz?
5/10 anonim válasza:
Igen, az állaga nem mindegy. Egy olcsóbb tésztát sose fogsz tudni aldentére főzni. Én Barillát veszek, arra esküszöm :) elég drága, de még sose sikerült rosszul, nem ragad össze egyetlen máztos csomóvá, nem mállik stb.
2020. okt. 14. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
6/10 anonim válasza:
Gyermelyi megfelel a magyar 'Barillanak'. Korszeru technikával dolgoznak, jo minosegu alapanyagból. Gyermelyi egy minosegi termek.
2020. okt. 14. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
7/10 anonim válasza:
Eszek masmiylen tesztat is, de sajatmarkast soha. Peldaul csigatesztabol, lebbencs tesztabol Soós marka is eleg jo, de egyebkent gyermelyi. Tudom pont olyanra fozni hogy ne legyen kemeny, de puha sem, hanem a ketto kozott. :D
2020. okt. 14. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
8/10 anonim válasza:
Mi is az olcsóbbat vesszük, de észre vettük hogy a pennyben az olcsóbb akár meddig főzzük keményebb marad az állaga, és mintha "nyálkásabb" lenne.
2020. okt. 14. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
9/10 anonim válasza:
A sparos pl tok jo.
Gyermelyibol meg a kocka cseszett normalisan, egyforman megfoni...magyar barilla, jaa
2020. okt. 15. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
10/10 Mansour válasza:
Durumtésztában az olaszok a jók. A legolcsóbb sem ragad össze vagy mállik vagy ilyesmi. A Barilla nem annyival jobb, mint amennyivel drágább a legolcsóbb fajtáknál. Vannak viszont prémium kategóriás tészták (a Barillához képest másfél-kétszeres áron), amik ízben és állagban is egyértelműen fölötte állnak az olcsóbb kategóriának.
Tojásos tésztában a Gyermelyi egy állandó, megbízható minőséget jelent. Olcsóbb kategóriában is ki lehet fogni olyat, ami megközelíti a Gyermelyi minőségét, de ott előfordulhat, hogy ha két hónap múlva megint veszel, akkor már nem ugyanolyan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!