Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ez a mindenmentes étkezés...

Ez a mindenmentes étkezés agyára megy az embereknek? Semmi bajuk nem volt, menőnek érzik vagy nem tudom minek érzik magukat ettől. Telenyomják édesítő szerekkel ami rosszabb mint egy kevés cukor.

Figyelt kérdés
A magukat különlegesebbnek hitt emberek figyeld meg csontsoványak. Megéri ez?
2020. okt. 3. 07:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút semmi tudásod ilyen téren, felesleges hozzászólnod is meg elméleteket gyártani, mert röhejes
2020. okt. 3. 22:26
 12/18 A kérdező kommentje:
Lehet nevetned rajta, énnekem semmi bajom, és akik ezt az elméletet megértik, azoknak sem. Te csak nevetgélj tovább.
2020. okt. 3. 22:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
ezt jól megaszontad. Grat
2020. okt. 3. 22:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Tehat egy állami korhazban megállapítják nekem, igen, es akkor ebbol kinek is lesz haszna? Honnan tudjak, hogy melyik markat vagy ettermet valasztom?
2020. okt. 3. 23:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésből azért kezdtem sejteni, de a 10. válaszban megfogalmazott szövege után már biztos vagyok abban hogy troll.

De félek attól, hogy valóban ennyire félkegyelmű, hogy elhiszi amit ír.:D

2020. okt. 4. 00:45
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
90% divat 10% valódi szükséglet, legalábbis szerintem.
2020. okt. 4. 04:21
 17/18 anonim ***** válasza:
87%

Persze kérdező, baromi menőnek érzi magát az ember amikor évente egyszer kenyeret akar enni és 1200 ftert árulják a negyed kilót ..

Vagy amikor a gyereked mikulás csomagja annyiba kerül mint 4-5 normális csomag.

Meg akkor is tök menő vagyok amikor véletlenül megeszek valamit amit nem kéne és két napig dolgozni sem tudok menni, olyan hasmenésem és görcseim vannak .Pont leszarom mi jön ki az allergia teszten , ebben az egy dologban igazad volt, nagyjából megbízhatatlanok , ezt maga az orvos is készséggel elmondja neked. A gyerekemnek véres hasmenése van a tejtermékektől, hiába negatív az allergia teszt .Persze gondolom ez is divat, úgy 2-3 hónapos kora óta menőzik vele :D ostoba vagy

2020. okt. 5. 13:47
 18/18 anonim ***** válasza:
82%

Aki pl. fuldoklik és perceken belül meghal mogyoróallergiás rohamban, annak magyarázd már el hogy "Mindent lehet enni de mértékkel." :DDDD

Bármilyen nehezen fogadják is el egyesek, léteznek ételallergiák és -intoleranciák, az ezekkel élő embereknek pedig joguk van ahhoz, hogy ne járjon súlyos egészségügyi kockázattal, vagy pedig "csak" kellemetlenségekkel az, hogy étkeznek.

2020. okt. 5. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!