Az átlag magyar hogy bírja megfizetni ezeket a zöldség- gyümölcs árakat?
1 kg cseresznye 2000 ft, 1 kg fürtös paradicsom 1500 ft, normális méretű vizes paradicsomé csak 800 ft, görögdinnye kilója 290 ft ..
akartam venni egy kis kesudiót.. 100g 700 ft :D
A drága mogyi is csak 250, akciósan meg 189.
Látom, kereskedelmi szakértővé is váltál itt pár perc alatt....
Olvass már utána, hogy mennyi a kereskedelmi árrés átlagosan!
Qrvára nem 100%.
Én úgy csinálom, hogy megállok a gyümölcsök előtt, nyelek egy nagyot, majd továbbmegyek. Nem veszek semmit, rohadjon rájuk. Esetleg banánt, mert most már az a legolcsóbb.
Szerintem amúgy viszik ki külföldre és ezért a nyugati vásárlóerővel kell versenyeznünk hazai fizetésből. A lakáspiacon ugyanez van.
33: gratulálok, igazán szép mentalitás ez a "dögöljön meg a másik tehene is".
.-D
34, sajnos igaza van..
keresel 140 nettót tanárként, eladóként, stb gondolom megnéznétek ti is ezeket az árakat.
De a gyakoris közönség szerint minden rendben van magyarországon, élhető ország, mert az informatikusok nettó 500at keresnek.
És azzal qrvára előrébb van, ha azért nem vásárol ,hogy a másiknak ne legyen bevétele....
Micsoda kifordult mentalitás! Pffffff!
Nem. Ezzel tüntet az őrült árazás ellen, ha senki nem venné, rájukrohadna, és rájönnének, hogy valami hiba csúszott a gépezetbe.
Én szívesen vennék ilyen drágán gyümölcsöt, ha a minimálbér nettó 400ezer lenne, mert ez az az árszint már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!