51/61 anonim válasza:
Legjobb sütik (sorrend hangulat szerint változik) : meggyes-mákos rétes, őszibarack, isler, tiramisu, hartyáni krémes
Amit innen választottam: almáspite, nagyanyámé a legfinomabb a világon😍
52/61 anonim válasza:
Az összeset imádom, de ha egyet ki kéne emelni az a zserbó lenne :)
54/61 anonim válasza:
A felsoroltak közül a Sacher tortát jelöltem meg. De amúgy a kókuszos sütiket szeretem nagyon: kókuszkocka, kókuszgolyó; + mézes krémes, tiramisu, almás-mákos rétes, minyon...stb. Nagyon édesszájú vagyok. :D
57/61 anonim válasza:
Az összes + moszkauer, diós puszedli, mézeskalács
58/61 anonim válasza:
A tegnapi, a mai, a holnapi, a magas, lapos, a kerek a vékony, a szögletes, a túrós, a csokis, a gyümölcsös, az ízes.
59/61 anonim válasza:
Amit a cukrászkislány puszija kísér.
60/61 anonim válasza:
Hát, mindet el lehet rontani. Ezek közül talán a Rigó János, de a Barack a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!