21/61 anonim válasza:
Nekem a mirinda szelet a kedvencem
22/61 A kérdező kommentje:
A zserbó állva hagyja a mezőnyt.
2020. júl. 31. 04:21
23/61 anonim válasza:
A zserbóóó, ezért szoktam elhízni télen 😂😂. Nem hiába ott van a legtöbb szavazat :)
De kinek mi az ízlése
26/61 Numberka1 válasza:
A zserbó a legjobb, de nem az átlagos. 4 lap helyett 5 lapra kinyújtva (így vékonyabb a tészta és több a töltelék), továbbá baracklekvár az egyik sorba és a másikba vegyes gyümölcslekvár (ezek megszórva dióval és rummal meglocsolva), vastagon lecsokizva 70%-os belga csokival. Minimum egy hónapig szaftos marad, ha nem vágod fel (és ha nem eszed meg).
27/61 anonim válasza:
"Mi a nátha az a rugelach?"
Ha tényleg érdekelne, ennél sokkal kevesebb karakter lett volna a gugliba beírni, aztán adni neki egy entert...
28/61 A kérdező kommentje:
#26 Lehet ilyet egyáltalán valahol kapni?
2020. aug. 8. 10:57
29/61 anonim válasza:
"és rummal meglocsolva"
Óóóó, hogy ez nekem eddig miért nem jutott eszembe sose? :)) (Nem mintha nagy alkesz lennék, de sütibe rakott mennyiségben jó egy kis rum. ;-) )
30/61 Numberka1 válasza:
"Ha tényleg érdekelne"
Teljes mértékben igazad van, de úgy voltam vele, ha már itt olvastam, itt is kérdezem meg. Időközben megnéztem ott is. Most már mindent tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!