Mit öntessz először a tàlba? Miért?
Figyelt kérdés
Müzli vagy tej?#Müzli vs tej
2020. júl. 7. 14:05
A kérdező szavazást indított:
Először a műzlit
Először a tejet
Mikor-hogy
51 szavazat
1/10 anonim válasza:
Először a müzlit. Ugyanis ennek a mennyiségéhez mérten öntöm a tejet hozzá.
3/10 A kérdező kommentje:
Én is✌️✌️✌️
2020. júl. 7. 14:33
4/10 anonim válasza:
Én először a tejet, nehogy túlöntsem.
5/10 anonim válasza:
A tejet mivel megszoktam mikrózni, hogy jó legyen a hőmérséklete.
6/10 anonim válasza:
Először a tejet, mert ha azt a műzlire öntöm rá, akkor az szétázik, és ilyen gusztustalan szottyos állaga lesz, én pedig csak ropogósan szeretem a műzlit. Úgyhogy műzliből csak a tej tetejére öntök egy keveset, amit 1-2 falatra meg is tudok enni, utána újból öntök. Így nem sosem lesz puha.
7/10 A kérdező kommentje:
#6-es ez jó ötlet.
2020. júl. 7. 17:22
8/10 anonim válasza:
Úgy ahogy a 6os írja. Nem jó a szottyos műzli
9/10 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbb, ha először beleszórod a müzlit a tálba, úgy látod is, hogy mennyi van a tálban még a tej felszíne alatt:) Másik dolog; a kenyérlevesbe; vagy "rántottlevesbe" én a kenyeret általában úgy szoktam belerakni, hogy először karimáig rakom a tányért (ez mindenkinek akkora adag, amekkorát ő szokott; meg amekkora tányérja van; én a mi tányérunkat karimáig szedem); na, és akkor abba utólag szoktam beleszórni a pirított kenyérkockákat általában. Meg van pl az a zöld leves; most nem tudom, mi a neve; abba anya főzés közben, vagy főzés végén, már eleve belerakja a reszelt sajtot. Tehát mielénk már úgy kerül, hogy benne van szétolvadva a sajt is.
10/10 anonim válasza:
*megvan, brokkolikrémleves; asszem. És abba is kellenek a kenyérkockák. Azt is utólag rakom bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!