Basszus, hát keress egy receptet a neten és a hozzávalókat vedd meg! Vagy ha nem akarsz főzni akkor nézelődj, hátha megtetszik valami és megennéd. Nem értem én ezt.
Én neten szeretek rendelni, mert jobban átlátom a kínálatot. Eleinte találomra ezt-azt vettem, aztán kitapasztaltam, mi fogy. Most már végigmegyek a kategóriákon, és már látom lelki szemeim előtt, hogy milyen összetevőből mit lehet készíteni. Nyilván sokat olvasok recepteket, így jön az ihlet.
2020. jún. 30. 13:33
4/14 anonim válasza:
Most komolyan.... Hároméves vagy...????
2020. jún. 30. 13:35
5/14 anonim válasza:
A legfinomabbakat! Kóla, chips, spagetti!
2020. jún. 30. 14:38
6/14 anonim válasza:
Gondold ki mit akarsz főzni a következő pár napban, nézd meg mi van hozzá otthon, és ami nincs, azt pótold, plusz esetleg az adott üzlet akciós kínálatát nézd meg.
2020. jún. 30. 14:47
7/14 A kérdező kommentje:
2.,3.-nak köszönöm a válaszát 5. kicsit elmosolyadtam😂😂
2020. jún. 30. 14:48
8/14 anonim válasza:
Szívesen :D 5/7-es vótam.
2020. jún. 30. 14:55
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi 6.😊
2020. jún. 30. 15:00
10/14 anonim válasza:
Én is rendszeresen jártam így kezdő háziasszonyként... Elmentem boltba, mert nemnvolt otthon semmi és ott jöttem rá, hogy fogalmam sincs mit vegyek, így vettem pár péksütit :D aztán lassan belejöttem, de a férjem még mindig ésszerűbben vásárol, mint én , pedig már 2 gyerekünk is van. Én mindig lehagyok egy-két dolgot és veszek fölöslegest és esetenkét van, hogy nem tudom mit főzzek és a boltban sem jön az ihlet és csak téblábolok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!