Milyen ízű palacsinta a kedvencetek?
Hétfőn "családlátogatás" lesz, lesz túrós-mazsolás, lekváros és csokikrémes palacsinta is.
De érdekelne, hogy nektek mi a kedvencetek, hát, ha lesz a leírásban olyan ízű is, ami megtetszik.
Pedig amit a 6-os válaszban leírtam a kakaóval, az működik, és minden "problémádra" megoldás.
Nem is fullasztós, meg adalék sincs benne.
Csak nem ilyen (pl szerencsi) lim lom hulladékból kell csinálni, hanem prémium holland kakaóból. Mondjuk ez az árán is meglátszik, de ahogy mondod, hogy a csokikrém csalódás a pálmaolaj miatt, hát ahhoz képest megéri az árát, mert ez legalább nem lesz csalódás.
Az olcsóbb kakaóporok nem olvadnak el, szemcsés marad, még ha kakaót főzöl belőle, akkor is üledékes marad.
Egy jó minőségű holland kakaó (mert abból is van 3-mad osztályú, ami meg se karcolja a legjobbakat)
az teljesen krémessé elolvad. Max egy 10-15 másodpercre rámikrózol, de nem szemcsés, nem fullasztós. És tudod, hogy mit eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!