Milyen ízű palacsinta a kedvencetek?
Hétfőn "családlátogatás" lesz, lesz túrós-mazsolás, lekváros és csokikrémes palacsinta is.
De érdekelne, hogy nektek mi a kedvencetek, hát, ha lesz a leírásban olyan ízű is, ami megtetszik.
Én az összeset imádom! :P
A kedvencem a nutellás és a kakaós.
Tényleg, a kakaós is jó, nem tudom milyen lesz az a csokikrémes, de én a kakaós legegyszerűbb változatot szeretem.
Ez olyan, hogy valami jó holland kakaót összekeversz kevés porcukorral, és rögtön ahogy kisült a palacsinta, azonnal rászórod, amíg tűz forró.
Kanállal elsimítod a felére, a másik felét ráhajtod, aztán azt is ketté negyedbe.
És a forróságtól magától megolvad a kakaó, meg a cukor is. Vagy később is meg lehet ezt csinálni, és akkor rámikrózol egy kicsit, és megolvad benne a kakaó.
Nem lesz ilyen száraz fullasztós izé. Viszont nincs benne semmi adalék, meg hókuszpókusz, jó tömény, igazi ízbomba.
Hú, én a kakaótól rosszul leszek, elkezdek fulladni, nekem túl száraz.
A csokikrém ugyanaz mint Nutella, csak a "csóró" változata. De meg is bántam, hogy megvettem, mert ebben is van pálmaolaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!