Vennétek a hagyományos burgonyachips helyett algachipset, ha látnátok a boltokban?
Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 18:12
11/24 anonim válasza:
Én kóstoltam már, nem ízlett, szóvel nem vennék.
12/24 anonim válasza:
Eleve chipszet sem veszek, mert baromi drága és alig van valami a zacskó alján.
13/24 anonim válasza:
Vettem már néhány fajta alternatív chipset, valamelyik ízlett, valamelyik kevésbé, de az algachipsről nem tudom elképzelni, hogy finomnak találjam, ezért nem vennék.
14/24 anonim válasza:
Még nem kóstoltam, de nem hinném, hogy a burgonya chips helyett tudnám azt enni. Mert Szusit ettem már és azon nem ízlett az algalap.
15/24 anonim válasza:
Kizárt, hogy vennék ahogy itt olvasom az árát. Ha valaki megkínálna, talán kipróbálnám, de erre pénzt nem áldoznék, mivel a neve alapján 95%, hogy nem bejövős dolog.
16/24 anonim válasza:
Nem. Vettem már és nem ízlett :(
17/24 anonim válasza:
Algát a só és a jódtartalma miatt csak mértékkel szabad enni
19/24 anonim válasza:
Kóstoltam már, nem volt rossz. A jódtartalma miatt cak keveset lehet enni belőle, de elég is annyi egyszerre. A chipsből többet megeszik az ember és talán egészségtelenebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!