Miért hiszi mindenki, hogy ez a csokis-vaníliás ehetetlen borzalom volt a Kojak-nyalóka a nyolcvanas években?
9-es
Akkor bizonyítsd be, mert "bemondásra" nem hiszem el!
Nlc.hu mint hiteles forrás... jájjj!!!
Eddig mondjuk 3:0.
1; 13
Azt nem tudom, hogy ki az a "Terry", de a Kojakot alakító, Oscar-díjra jelölt színész neve Telly Savalas, eredetileg Aristotelis Savalas, görög származású. AristoTELIS --> TELLY. Érted? Dehogy érted...
Van még kérdésed?
Ez a 72 százalékos tipikusan egy olyan élőlény, aki nem tudja elviselni, ha nem neki van igaza. Négyen vagy öten írjuk már neki, hogy nem ez a csokis volt a Kojak nyalóka, van eredeti cikk is róla, hogy Kojak nyalókája gyümölcsös volt, de ez még is köti az ebet a karóhoz, miközben tátott szájjal rohan a faserdőbe. Szánalmas.
Sajnos ezek is angolul vannak, ezért ki fog fogni ez is rajta.
Az oké hogy, Kojak nem olyat nyal, mint amit Kojak nyalóka néven forgalmaznak itthon. De az utóbbi a cikkek szerint végig olyan volt, mint most. Ha erre valaki azt mondja, hogy nem, de nem tudja bizonyítani, akkor azzal nem lehet sok mindent kezdeni, vagy elhisszük, vagy nem.
Ha meg valaki egy nem hivatalosan Kojaknek nevezett nyalókát annak hívott, az megint nem jelent semmit, de ezt el tudom képzelni.
Hát kérdező, engem 5 évesen nem nagyon érdekelt 1974-ben, hogy mit ettem, de nagyon megmaradt bennem, hogy már akkor is Kojak nyalókának hívták a csokisat. Én meg elhittem. Szerettem, oszt' jóvan. Sok választék nem volt anno Tolna megyében nyalókaügyileg. Egyébként szerintem teljesen felesleges ezen vitatkozni. Most már van Google, meg Wiki, de akkoriban nem volt. Valaki magyarázza el, hogy amikor még vonalas telefon sem volt, nemhogy internet, miért hívta mindenki Kojak-nyalókának. Valahogy mégis így terjedt el. Engem nem zavar.
5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!