Miért hiszi mindenki, hogy ez a csokis-vaníliás ehetetlen borzalom volt a Kojak-nyalóka a nyolcvanas években?
Figyelt kérdés
Amit mi a nyolcvanas években Kojak nyalókaként ettünk, az egy édes cukorka nyalóka volt, fehér alapon szivárványszínű csíkokkal. Nem ez a csokival bevont fos, bár emlékeim szerint azt is lehetett már kapni, csak már akkor is utálta mindenki. A sorozatban Telly Savalas sem ilyen csokis borzalmat szopogat, hanem feltehetően valamilyen gyümölcsízű, keménycukor nyalókát.2020. máj. 7. 22:26
1/20 anonim válasza:
Terry.
Így alakult, nem őt akartak utánozni vele.
3/20 anonim válasza:
Nem volt az borzalom, én szerettem. Azt hiszem erre gondolsz. [link]
4/20 anonim válasza:
Mindenki arra mondja, hogy Kojak nyalóka, mert az hasonlított leginkább rá, pedig biztos elég nagy különbség volt köztük. [link]
5/20 anonim válasza:
Én kifejezetten szerettem. A csokibevonatosat hívták Kojak nyalókának, nem a szivárványszínűt. Lásd 4-es által linkelt képet. Kojak is csokisat evett.
6/20 anonim válasza:
Ötös, egészen biztosan nem csokisat evett, és én sem arra emlékszem, hogy a nyolcvanasban a csokis lett volna a Kojak nyalóka.
Kojak a sorozatban egy Tootsi Pop márkájú, gyümölcs ízű nyalókát csócsál:
Ezt:
Annyit nem értek csak, ha nem vágod a dolgot, akkor miért szóltál hozzá? Hány éves vagy, egyáltalán éltél már a nyolcvanas években?
7/20 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy csokis, vagy nem csokis, de tény, hogy magyarországon mindenütt ezt a vaníliás, csokibevonatos nyalókát hívták ( ha tévesen is) Kojak nyalókának. Gondolom nem mélyedtek el annyira abban, hogy pontosan milyen nyalókát nyal, csak azt látták, hogy hasonlít rá külsőleg.
8/20 anonim válasza:
Hetes, na és te mikor születtél?
9/20 anonim válasza:
Nem csokis volt a Kojak nyalóka. A hozzászólók többségével ellentétben én már éltem akkor, amikor divatban volt, és pontosan emlékszem, hogy nem csokis volt.
10/20 anonim válasza:
Pontozz csak le 8-as, nem érdekel! De a tény az tény. A cikkben amit linkeltem, gondolod, hogy direkt tévesen írják, hogy az volt a Kojak nyalóka? Meg persze, csak te tudhatod, mert 1920-ban születtél? 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!