Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A darálthúsban légylárvák...

A darálthúsban légylárvák voltak, vissza lehet vinni a boltba?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 13:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Gusztustalan! Na, én ezért nem eszek húst!
2020. ápr. 30. 15:06
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Takarítsd ki a hűtődet néha, lehet tele van bebújkált köpőléggyel.

A büdös böglyök simán berepülnek egy pillanat alatt ha érzik a szagot aztán már petézik is mielőtt ledermedne.

Kétnapos darált hússal én egyébként se pattognék, ha aznap nem használod fel vagy nem kevered be füszerrel akkor azt illik lefagyasztani. Fűszeresbe meg nem költ bele a légy.

2020. ápr. 30. 15:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

# 11

A szejtánt is beköpi, de még a csokisfánkot is.

2020. ápr. 30. 15:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Semmi baja nincs, 0-ásban tartottam, hidegebb mint a hűtő, de nem fagyaszt. Zárt zacskóba meg nem mászik bele a légy... Na még én leszek a végén a hibás, amiért ezt adták a boltba😂
2020. ápr. 30. 15:53
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Akár igazad van, akár nincs, belédköthetnek, hiába mondod hogy így meg úgy tároltad x napig.
2020. ápr. 30. 17:34
 16/16 A kérdező kommentje:
Így van, de nem is vásárolok ott többet. Elestek egy törzsvásárlótól. Az a baj, hogy én tudom, hogy ott került bele. Nem szeretnék belefutni még1x, na meg kisváros, gyorsan terjednek a hírek. Buktam pár száz forintot ők meg többet.
2020. ápr. 30. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!