3-4 órás vonatútra milyen ételt lehet vinni?
Van itthon egy nagyobb csirkemellem, ma meg kéne még csinálnom, mert holnap utazunk a Balatonra. Mit érdemes belőle csinálni?
Először mézes-mustáros csirkére gondoltam rizzsel vagy curryre rizzsel. 3-4 óra alatt ebben az időben megromlik? A szálláson lesz hűtő.
3-4 órát nem bírsz ki evés nélkül?
Ennyi idöre nem érdemes semmit semm vinni.
A szálláson nem adnak ételt és főzési lehetőség sincs, szóval igen, viszek ételt.
Köszönöm a nem témába vágó választ!
Rosszul tetted fel a kérdést. Téged nem az érdekel, mit lehet vinni a vonatútra, hanem hogy milyen étel éli túl a vonatutat. :)
Szerintem sütve, rizzsel semmi baja nem lesz, pláne hogy már kánikula sincs. Ha nem nagyon korán indultok, érdemes közvetlenül az utazás előtt elkészíteni, gyakorlatilag mire rendesen kihűl, odaértek.
Köszönöm a segítségeket! :)
Igen, a Balatonra megyek még rossz időben is, mivel a fesztiválokat így is megtartják :)
Tettem rá egy kis fűszersót és mindjárt sütöm is. Reggel elég korán indulunk, szóval nem lett volna már akkor időm. A rizs nemsokára készen lesz hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!