Panírozott hús lefagyasztható-e, illetve milyen lesz felengedés után. Lehet-e kb.10 órás útra vinni így - persze hűtőtáskában?
A panírozott húst le lehet fagyasztani, de utána felengedés nélkül kell sütni, akkor olyan lesz, mint a friss.
A kész, megsütött húst is lehet fagyasztani, de ez csak akkor lesz utána ehezö, ha újra átsütöd rövid ideig.
Ha útra akarod vinni, akkor elözö nap süsd meg és kihütve, fagyasztás nélkül csomagold el útra. A panírozást meg lehet jó elöre is csinalni és lefagyasztai, de a kisütöttet ne.
Még jobb, ha a panírozott szeleteket egy tálcán elterítve fagyasztod kőkeményre. utána már simán ösze is rakhatod őket, nem tapadnak össze. Hűtőtáskában nyugodtan szállíthatod egy napig is, ha, amibe teszed aköré teszel alul-felül 1-1 kis kisebb jégakkut, majd még ezekkel is neylonba teszed. szigszalaggal rögzítheted is a biztonság kedvéért.
1300 km-t utaztattunk így paníros húst, meg se moccant a jégakkuk hűtése jóvoltából. úgy értem, hogy ugyanolyan kemény volt, amikor odaértünk is.
Fagyosan kell forró zsiradékban kisütni, nem kell megvárni, hogy kiengedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!