Az antsz ki tudja vizsgàlni hogy milyen husbol készült a virsli? Ahhoz meg kell vennem és beküldeni? Erös idegzetüeknek.
Vettem leàrazott virslit. Szavatossàga papir szerint nem jàrt le.
Viszont olyan dögszag lett töle a konyhàban hogy leirhatatlan. Szerintem egy boncolàs is kibirhatobb.
Ès azon tul az nem romlott sertéshus diszno szag volt, hanem pont mint az a kivert kóbor kutyaszag.
Szerintem kutyàk vannak beledaràlva.
Most elèg telefonon bejelenteni, vagy mivel törölközövel a fejemen ki birtam dobni öklendezések közepette es hypoztam mindent, most ujat kell vàsàrolnom hogy beküldjem?
Az kizárt, hogy kutya lenne benne, próbálj már meg godnolkodni!
A virsligyártó üzem a vágóhídról/húsfeldolgozó üzemböl kap sok tonna húst egy-egy szállítmánnyal. Ez a szalagon feldolgozott disznóból készül.
Olyan nincs, hogy valaki belecsempész egy-egy kutyát vagy egyebet, mert azt nem is tudná az adott szalag feldolgozni, az összes húst elötte be kell vizsgálni fertözésekre, stb, azaz egyszerüen lehetetlen az egész.
Másrészt ha egy hús romlott, akkor csak a szagáról senki nem tudja megmondani, milyen állat volt eretedetileg.
Ami meg a táp szagát illeti, az is csak beképzelés, mert kukoricatáp nem létezik, kukoricával meg sehol sem nevelnek nagyüzemben állatot, mert túl drága és körülményes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!