Az antsz ki tudja vizsgàlni hogy milyen husbol készült a virsli? Ahhoz meg kell vennem és beküldeni? Erös idegzetüeknek.
Vettem leàrazott virslit. Szavatossàga papir szerint nem jàrt le.
Viszont olyan dögszag lett töle a konyhàban hogy leirhatatlan. Szerintem egy boncolàs is kibirhatobb.
Ès azon tul az nem romlott sertéshus diszno szag volt, hanem pont mint az a kivert kóbor kutyaszag.
Szerintem kutyàk vannak beledaràlva.
Most elèg telefonon bejelenteni, vagy mivel törölközövel a fejemen ki birtam dobni öklendezések közepette es hypoztam mindent, most ujat kell vàsàrolnom hogy beküldjem?
Nem tàroltam. Megvettem a boltban hazavittem, es neki àlltam fözni.
Amugy ha spagettit csinàlok a sertés daràlthusbol azt is kiérzem hogy az àllat kukoricatàppal volt etetve, mert érzem a kukoricàt szagra izre is benne. Nem gyözöm nyomni a paradocsomot bele.
Lassan megértem a vegetàriànusok mitöl is undorodnak igazàbol.
Olyan nem létezik, hogy kukoricatáp.
Van a kukoricadara (ez egy bio etetési módszer), és van táp, az meg már egy szerves táplálék kiegészítő.
Tehát nem érezheted a darált húson a "kukoricatápot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!