Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lejárt Szafis lisztet felhaszn...

Lejárt Szafis lisztet felhasználhatok még gond nélkül?

Figyelt kérdés

Van egy bontatlan Szafis lisztkeverékem, Paleo nyújtható liszt keverék(sós). Sajnos most vettem észre, hogy tavaly júniusban lejárt :(

Mivel elég dráa, sajnálnám kidobni. Ma már kidobtam egy régebbit, de az már fel volt bontva, fura volt az íze.

Ez viszont bontatlan.

Tej és tojásmentes, úgy tudom, hogy ezek a veszélyes összetevők a lejárt termékeknél.

Ebben a következők vannak: kókuszliszt, szezámmagliszt, tápiókakeményítő, útimagfűhéj, bambuszrost, nátriumhidrogénkarbonát, só, konjakgumi, citromsav.

Szerintetek kockázatok?

Köszönöm előre is a válaszokat!

#liszt #lejárt szafis liszt
2020. ápr. 21. 18:01
 1/3 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Nyisd fel, ha nincs furi illata akkor próbáld ki.
2020. ápr. 21. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Meg azért szitáld át, nem költözött-e bele valami.
2020. ápr. 21. 18:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Felbontottam, teljesen más illatú volt mint a másik csomag, ami már bontva volt. Alapból van egy furcsa szaguk, de ezt viszonylan normálisnak találtam, és fura íze sem volt.

Már sül és úgy tűnik jól is viselkedik a tészta.

Köszi szépen a tippeket, szép napot! :)

2020. ápr. 22. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!