Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen nasikat vegyek ma estére?

WoundedViolet kérdése:

Milyen nasikat vegyek ma estére?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ma este filmeket fogok nézni és ilyenkor mindig szoktam venni csipszeket, üdítőket és egyéb rágcsálni valókat. Mit ajánlotok, miket vegyek mert már kezdem unni amket szoktam venni eddig pl. pringles, csoki, kubu, cola ilyeneket szoktam venni. Valami újat szeretnék ma. Macaron tervben van és pluszba valami kaja pl.lasagne vagy hasonlók. Ti miket szoktatok venni nassolni? 22L

2020. ápr. 11. 04:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ja és csak megsúgom honnan tudod, hogy nem volt e rajtam maszk, kesztyű és egyáltalán hova valósi vagy hogy még cssak feltételezni mered, hogy jajjmegfertőztelek mert pont ugyanoda járunk vásárolni istenem...ilyen paraszt és hülyéket már bocsánat...miért találnak meg mindig az ilyenek
2020. ápr. 12. 04:45
 12/12 A kérdező kommentje:

Ez a komment valami egetrengető volt XD...

Komolyan más is simán jár vásárolgatni ezt azt és rá is ugyanezt fogod mondani amúgy, jajj félsz hogy megferzőt téged úristen :O...nem mellesleg volt rajtam maszk, kesztyű, fertőtlenítő betartottam a szabályokat szóval te egy paraszt vagy kb...nem ismersz és nem ismered a körülményeket ésmáris lehülyézel na erre mondjál valamit...mások válaszait pedig köszönö, jó ötleteket adtatok :D

2020. ápr. 12. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!