Milyen nasikat vegyek ma estére?
Sziasztok.
Ma este filmeket fogok nézni és ilyenkor mindig szoktam venni csipszeket, üdítőket és egyéb rágcsálni valókat. Mit ajánlotok, miket vegyek mert már kezdem unni amket szoktam venni eddig pl. pringles, csoki, kubu, cola ilyeneket szoktam venni. Valami újat szeretnék ma. Macaron tervben van és pluszba valami kaja pl.lasagne vagy hasonlók. Ti miket szoktatok venni nassolni? 22L
Tortilla chips, és esetleg Te is tudsz hozza csinálni dipet, mártogatós szószokat. Fokhagymás-joghurtos, chilis, zöldfűszeres stb. Mandula, kesudió esetleg?
Vagy, ha édeset szeretnél aszalt gyümik, szárított gyümik pl. Ezek viszonylag egeszsegesebbek, mint pl. egy csoki és egy kis változatosság.
Kesu dió
Aszalt vörösáfonya
Chio donuts
Jégkrém 😋
Tortilla chips salsa és sajtszosszal. Bundás mogyoró, popcorn. Mandula, kesu és társai. Gumicukor, vajas csokis keksz.
Cola, meggysör, limonádé.
Spagetti, pizza.
"nem tudok ... Szokás lett"
Majd ha elkezd nőni a feneked, meglátod, hogy tudsz, csak akarni kell.
De ilyesmi miatt ne menj vásárolni! Azt egyél, amit otthon találsz! Majd ha legközelebb amúgy is mész vásárolni (fontos dolgokat), akkor veszel valami újféle nassolnivalót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!