Várhatóan mikor lehet lisztet kapni az élélmiszer üzletekben?
Figyelt kérdés
Hetek óta hallom, hogy az agyhalott zombik felvásárolták az összes lisztet, klotyópapírt, cukrot. Eddig túlzásnak éreztem a mémeket amik százasával keringenek a neten, de ma kapcsoltam, hogy csak 2 csomag kenyérhez való lisztkeverék van otthon. Konkrétan 4 üzletben voltam délben, sehol semmilyen liszt vagy ahhoz hasonló termék nem volt egy gramm sem! Klotyópapír legalább volt nagy szerencsére, mert abból is csak 2 tekercs volt otthon.2020. márc. 23. 17:11
1/13 anonim válasza:
Kis boltokban van. A nagyokban is, csak reggel még mindig sokan felvásárolják, és nem győzik utántölteni.
Bár mostanában vannak boltok, ahol mennyiségkorlát van.
Szóval: nagyobb üzletekben reggel keresd. Napközben inkább a kisebb boltokban
2/13 anonim válasza:
Hol voltal te? Spar, tesco lidl mind televan
3/13 A kérdező kommentje:
2 spar, 2 aldi.
2020. márc. 23. 17:29
4/13 A kérdező kommentje:
Nyugat mo megyeszékhelyen.
2020. márc. 23. 17:29
5/13 anonim válasza:
Nálunk az aldiban egy egész raklapnyi volt! Először észre sem vettem, mert a szokásos polcon kerestem. De a polcvégre volt kiállítva, min. másfél köbméter.
6/13 anonim válasza:
Nálunk is van (Bp agglomeráció) - két hete volt egyszer, hogy nem kaptam.
7/13 anonim válasza:
Miért lennének agyhalottak? Bárcsak nekem is lenne pénzem, hogy tudjak vásárolni, de mi éhen fogunk dögleni.
Egyébként menj el több helyre, mert nem mindenhol van kiürülve.
8/13 anonim válasza:
Heti 1x megyek le boltba, egyszer sem volt hiány egyikből sem. Nem tudom miről beszélsz
9/13 anonim válasza:
Tescóban élesztőn kívül mindenből bőven volt ma délelőtt.
Nem is csak egyféle, még választék is.
10/13 anonim válasza:
Pennyben volt egy egész raklappal plusz a polcon is jópár kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!