Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mennyit lehet most vásárolni...

Mennyit lehet most vásárolni üzletekben? Mi minősül kereskedelmi mennyiségnek?

Figyelt kérdés

Mondjuk vennék egy 6x üveges pack ásványvizet, colat, teát etc. ez még oké?

5-10 kg csirke/marhahús/hal még oké, vagy már sok?

2020. márc. 20. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Engem eddig egyedül a patikában nem szolgáltak ki, amikor 3 doboz C vitamint akartam venni (pedig 3 háztartásba vittem volna, de azt mondták, osszuk el levelenként)
2020. márc. 20. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nem mindenhol van megszabva határ, hogy mennyit lehet venni

de ez még simán belefér bármilyen korlátozásba (mármint az 1 karton víz és az 5 kg hús)

nézd meg az üzlet honlapján, hogy van-e ott mennyiségi korlátozás

azt tudom, hogy a sparban a csomagolt dolgokból 10 db-t lehet venni, a nem előre csomagolt dolgokból meg 5 kg-t

lidl-ben nincs korlát, a többi boltban meg nem voltam, ott nem tudom mi a helyzet

2020. márc. 20. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

10kg hús uramatyám.

Másnak meg még fél kiló sem jut...

2020. márc. 20. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
10 kg hús? Lagzi lesz, vagy mi?
2020. márc. 20. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát vannak ilyenek. Nálunk meg basztatták a kis nyugdíjas nénit, mert két nap egymás után boltba ment... Az már senkit se izgatott hogy azért, mert két nap alatt nem kapott két kiló húst, amit egész hétre beosztott volna szegény. Előtte meg a fiatal púpozott nagykosárral vitte a csirkecombot. Az csak hagy vásároljon, az nem nyugger :(
2020. márc. 20. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarod akár csak megközelíteni is a kereskedelmi mennyiséget? Hány embernek vásárolsz be hány hónapra?

Az ilyen betárazósok miatt kellett nekem kétszer is nekiindulnom és összesen négy boltba elmennem a héten hogy egyszer vegyek tíz darab (nem tíz doboz, tíz darab) tojást.

2020. márc. 20. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!