Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ez milyen mennyiségnek számít?

Ez milyen mennyiségnek számít?

Figyelt kérdés
ha fiatal férfiként az én határom ha "sokat ivásról" van szó az egy liter bor és egy sör, (vagy ezekhez az arányokhoz mérten másfélék) ez soknak mondható? kire milyen hatással van ez a mennyiség? természetesen nem folyamatosan, havi olyan 2-3 alkalommal esik meg kb. és úgy értem hogy ennyinél érzem a határt hogy még kontrollálni tudom magam és hogy ne legyen másnapos fejfájós a következő nap. csak azért kérdem mert hasonló de főleg fiatalabb korosztály tehát tőlem 25től fiatalabbak mondanak olyan mennyiségeket amiket megisznak hogy simán alkoholmérgezésnek tippelném (tudom egy része csak nagyotmondás de biztos van aki tényleg ennek sokszorosát issza)
2016. jún. 8. 16:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Atlagos mennyiseg egy ferfinak. Tizeneveseket hagyjuk. Egyebkent tenyleg vannak akik elkepeszto mennyiseget tudnak inni, az en ismertsegi koromben is van ilyen, de azoknak kb az egy szazaleka tizeneves.
2016. jún. 8. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!