Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szabadkai piacról mennyi...

Bree567 kérdése:

Szabadkai piacról mennyi (márkás-utánzat) ruhát lehet behozni ami még nem számít kereskedelmi mennyiségnek?

Figyelt kérdés

2016. febr. 26. 06:59
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Semennyit. Sot ha a vamosok elkapnak, rad is kemeny buntetes var. Hamisitvany vasarlasa ugyanis buncselekmeny, es ez esetben nemcsak az arusito buntetheto es buntetendo hanem az is aki veszi. Ugyanis markas ruhat tudvalevoleg csak szakuzletben lehet kapni. Mostanaban meg kulonosen ra vannak erre allva a hatarorok.

Ami ilyenkor tortenik (meg nem kereskedelmi mennyiseg eseten is) :

- elkobzas, aru megsemmisitese (szamlat kerni fognak, ha nem tudsz adni vagy csak piacosat akkor ez lesz a sorsa)

- ellened buntetoeljaras indul es ha nem kereskedelmi mennyiseg es nem vagy visszaeso akkor valoszinuleg penzbuntetessel meguszod (ami viszont adok modjara inkasszozhato es letilthato a fizetesedbol szoval elsibolni nem tudod)

Mondjuk ezek utan kerdes hogy megeri-e hamisitott cuccot venni... amellett hogy baromi ciki...

2016. febr. 26. 13:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Fejenként egy szatyor ruhát simán hozhatsz. Akkor lehet gyanús ha egyforma ruhákból van több is.

Én utoljára kb 1 éve voltam vagy kicsivel több.

4-en mentünk egy kisautóval és úgy megvolt pakolva a csomagtartó hogy majdnem ömlött ki a ruha mikor felnyitottam. Soha nem szóltak még semmiért. Nem érdekli őket hogy van e blokk, eredeti e. Tudják nagyon jól hogy hétvégente sok magyar megy át a szabadkai piacra vásárolni

2016. febr. 27. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!