Miert puffadok a feher kenyertol?
Figyelt kérdés
Utanaolvastam neten, azt irtak, gluten erzekenyseg, de eszem kenyeret, meg zsemlet, bar barnat, magosat, rozs stb, de ma, mivel nem volt mas, a szendvicsemet feher zsemlebol csinaltam, es nem sokkal az eves utan elegge felpuffadtam. Ezt korabban nem vettem eszre, vagy nem figyeltem fel ra talan, mert csak azt ettem, de igy, hogy egy ideje nem, es most megis ujra, masra nem tudok gondolni, minthogy emiatt. De a barnakenyerben is van gluten, attol megsem szoktam.2020. febr. 26. 14:16
1/4 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy mit tettél a kenyérre?
2/4 A kérdező kommentje:
vajat es sonkat, de mindig azt szoktam
2020. febr. 26. 18:28
3/4 anonim válasza:
A beleidben mintegy 800 billió(!) baktérium él és tevékenykedik. Ha eddig barna kenyeret ettél, nyilván azok a bacik maradtak életben, amiket azzal etettél. Ha váltasz, az első időkben kevés a fehér kenyér bontásához szükséges bélflóra, és a kenyér egy része rohadni kezd benned. Ez pedig gázképződéssel jár.
4/4 anonim válasza:
Puffadást az okoz amit nem tudsz megemészteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!