Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miert puffadok fel mindentol...

Miert puffadok fel mindentol kiveve a kenyer?

Figyelt kérdés

nem tudok etterembe menni, egy randira, egy kavet nyugodtan elfogyasztani reggel egy kavezoban, mert minden felpuffaszt

kivetel a feher kenyer pl. kifli, zsemle uresen ezekbol 5-6ot is ehetek egyszerre nem puffaszt egyaltalan

mi lehet a bajom

2017. júl. 26. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. Diétára fogott az orvos meg savlekötőt szedtem.Előtte semmi bajom nem volt . Most meg tessék,kuralja ki magát a beteg bocs ez van .Azóta gyomorfàjàs , égető érzés puffadás . Talán sok a sava csak nem érzi,nekem ezt mondta. Neked más tünet nincs ?Lehet valaki itt megfejti.
2017. júl. 26. 23:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem IBS-em van, ezért kb. mindentől puffadok (igaz a kenyértől is, de valamiért attól a legkevésbé). Nekem sokat segített, hogy bizonyos ételeket teljesen elhagytam az értendemből és bevezettem egy rendszert az étkezéseimbe.

Szerintem itt senki nem fog normális választ adni, ha ez nem múlik, akkor jobb lenne megnézetni egy orvossal.

2017. júl. 27. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ténylegesen mindentől felpuffadsz, az azért elég komoly emésztőrendszerii probléma, szerintem az a tuti, ha elmész gazstroenterológushoz egy teljes kivizsgálásra. Roppant kellemetlen lehet és mégsem élhetsz kenyéren meg lisztneműeken, arról nem is beszélve, hogy nagy mennyiségben kifejezetten egészségtelen és a tápértéke is a nullához konvergál. Vizsgáltasd ki magad, egy jó gasztrós aranyat ér.
2017. júl. 28. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!