Mit csinaljak, hogy ne egyek ennnyi sokat? Miert puffadok fel allandoan?
Mostanaban nagyon nagy az etvagyam es legtobbszor olyan eteleket kivanok,amiket nem lenne szabad ennem.Ha jol lakok kb fel ora mulva megint ram jon az eves pedig erzem,hogy tele van a gyomrom meg is enni akarok.Igazabol nem is szeretek enni sokat, ha a mostani etrendemet ossze hasonlitanam a regivel akkor hatalmas kulonbseg lenne, anno 2-3 nap alatt annyit ettem,amennyit most megeszek egy nap alatt...Ja, es ami nagyon idegesit az az,hogy allandoan fel puffadok,akarmit megeszek rokton, szornyen zavar :/ Tudnatok ajanlani vmit amitol pl az emesztesem is jobb lesz? Mostanaban egyre jobban erzem is,hogy kezdek hizni.... lehet ez az olajos magoktol is? Mindennap szoktam enni egy kicsit de csak lenmagot meg chia magot.Az nem tudom mennyire hizlal. Varom az otleteket, es hogy mit csinaljak,hogy ne legyen ilyen nagy etvagyam!
Koszonom elore is. 15/L
az olajos magok nem okoznak bajt, mást viszont nem írtál, h mit eszel. én akkor éreztem így életemben, amikor túl sok édességet ettem és nagyon rendszertelenül.
a tanácsom: igyál minél többet és csak vizet. kerüld a tejet és tejtermékeket. egyél rostban gazdag ételeket (teljes kiőrlésű kenyér, zöldségek), az gyorsítja az emésztésed.
Fontos lenne, hogy rendszeresen egyél, napi ötször. Főétkezésekre lassú felszívódású széndhidrátot, tízóraira gyümölcs, uzsira tejtermék (pl. joghurtba őrölt lenmag emésztésre kiváló).
Napi 8 pohár víz (nem cukros vackok!)
Húst és zöldséget (nem krumplit meg rizst :)) egyél, amennyi jól esik, azokkal próbálj jól lakni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!