Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csapvíztől puffadok. Normális?

Csapvíztől puffadok. Normális?

Figyelt kérdés

ha csapvizet iszok rendszerint mindig felfúj emiatt sokat érzem magam rosszul mitől lehet? Ha felfőzök egy fazékba csapvizet, megvárom míg kihűl és azt iszom akkor is felfúj? Elég gáz, hogy pont a csapvíz készít ki, mert emiatt nem szoktam inni csak napi 1-2 pohár vizet. Ásványvizet nem veszek mert nem engedhetem meg magamnak hogy csak azt igyak.

Szóval szerintetek ha felfőzöm akkor kimennek belőle azok az anyagok amik felfújnak?

2011. jún. 27. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Elvileg nem lehetne benne semmi olyan, ami puffaszt. Amúgy próbáld ki.

Ha azt gyanítod, nem jó a csapvíz, akkor szerintem ÁNTSZ.

2011. jún. 27. 14:05
 2/5 A kérdező kommentje:
de senkinek nincs tőle baja csak nekem..:/
2011. jún. 27. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Megkérdeztem a párom, aki vízműves. Azt mondta, hogy a víz is tartalmazhat oldott gázokat, ezért engedj kancsóba vizet, várj 1 órát, aztán ihatod. Addigra ki kell mennie belőle.

Amúgy a vízműnél kérhetsz vízvizsgálatot, ami lehet biológiai, mikrobiológiai, kémiai meg ezerféle. Persze önköltséges.

Szóval, a forralás, hűtés is megoldás lehet. Minden esetre minegyik megérne egy próbát.

Üdv!

2011. jún. 27. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Így igaz, hagyd állni egy kicsit és jó lesz.
2011. jún. 27. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:
megpróbálom. köszönöm:)
2011. jún. 28. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!