Milánói szósz, de hol?
30 éves vagyok, én gyerekként is knorr meg globus üveges mártást szerettem milánóira, és most is a globus a legjobb szerintem, bár az évek alatt változtak az összetevők.
De te ettől nem leszel beljebb.
én csak idén leszek 30, de szerintem a régi ízeket el kell felejtenünk. egyszerűen annyi módosítgatás volt amitől sem egy parizernek, virslinek, sok mirelit fagyasztott cuccnak nem lesz már az az íze mint régen. nem egyéni vélemény, olvasgattam utána és sok más ember veszi így észre hogy összességében szarabb lett úgy nagyjából minden.
egyedül a Mekis kajánál nem tudom eldönteni hogy gyerekkoromban csak azért tűnt annyira mennyeinek mert ritkán ettem vidékiként és annyit változott volna gyerekkor óta az ízlésem, vagy tényleg az is vacakabb lett azóta - bár utóbbira is hallottam idősebbektől példákat
De ugyanolyan, ezek mind egykaptafára készülnek, és azóta sem történt semmi egetrengető felfedezés a paradicsomos szószok terén.
Csak azóta eltelt 20 év, az ízt megszépítette az idő, a gyerekkor emléke, meg a nosztalgia érzése.
Arról nem beszélve, hogy a Te ízlésed, ízérzékelésed is rengeteget változott azóta és már nem ugyanolyannak ízed ugyanazokat az ízeket, akkor sem ha pontosan ugyanolyanok.
Keresheted örökké, a fent említett okok miatt SOHA nem fogod megtalálni azt az ízt, ami az emlékeidben él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!