Ti is szoktatok tyúktojást lefagyasztani ha véletlen sok összejön?
Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 16:07
11/14 anonim válasza:
Mi is lefagyasztjuk kis adagokban ha nem tudjuk eladni-felhasználni. Egyébként mosatlanul tényleg tovàbb eltartható fagyasztás nélkül is. Amit fagyasztunk azt általában sütikbe szoktuk elhasználni. Biztos jó tükörtojásnak is csak nem állok neki kiolvasztani ha épp azt akarok enni
12/14 anonim válasza:
ma 17:13-as: ha jól értem, az egész tojásokat ke´rdezed. A gond az, hogy ha összefagytak, akkor nem feltétlen látod, hány sárgája van benne. Szóval megéri ráírni.
13/14 anonim válasza:
Nem. Annyit veszünk, amit elkészítünk és megeszünk frissen (értsd: amíg eláll a tojás simán a hűtőben).
A tojás az egyik legsokoldalúbban használható alapanyag, ha nagyon közeleg a lejárat, nagyon könnyű elsütni valamibe. :)
14/14 anonim válasza:
Én régebben kamionnal jártam oroszba, télen a kőkeménnyé fagyott tojást úgy hámoztam késsel a rántottához, mint egy almát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!