1/2 anonim válasza:
A káposzta fermentálva is jó, (pld. savanyú káposzta, kimchi), ne edd meg, ha penészes, rossz ízű.
2/2 anonim válasza:
Nekem még tavalyi is van a spejzban.
Ha frissen készíted, akkor is a hűtőben hetekig eláll.
Akkor nem jó már, ha az íze változik és állott ízű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!