Mivel helyettesíthetem a burgonyát ha rakott burgonya jellegű ételt szeretnék készíteni?
A szokásos összetevők -tojás, tejföl, füstölt kolbász, (esetleg fehér mártás - teljes kiőrlésű liszt és finomliszt keverékével), ...- mellett csak a burgonyát szeretném kiváltani valami olyanra, ami nem emeli meg a vércukorszintet.
Köretételként burgonya helyett az interneten több helyen ajánlják a csicsókát.
Készített már valaki csicsókából rakott csicsókát?
Mik a tapasztalatok?
Mire kell figyelni a fűszerezésnél?
mennyire változik meg a sütési idő, ha burgonya helyett csicsókából készül a rakott étel?
Igen minddel lehet ezt
Mondjuk ha beírod a Googleba h rakott ételek, ki fogja dobni ezeket
Én karalábét tennék bele. Az édesburgonya, ahogy a neve is elárulja, édeskés ízű, nem mindenkinek jön be. A sütőtökhöz tudnám hasonlítani. Én szeretem, a családom többi tagja utálja. A karalábé viszont a krumplihoz hasonló állagú és nem annyira meghatározó az íze. Fel is lehet karikázni. Én először megfőzném sós vízben, utána raknám össze a többivel, így már nem kell sokáig sütni, és biztosan puha lesz. Esetleg még a zeller jöhetne szóba, de annak már erőteljesebb íze van.
Ha már vércukor, én a lisztet is kihagynám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!