Kiolvasztottam a csirkemellet, de nem volt időm megcsinálni. Vissza lehet fagyasztani, lesz tőle bajom?
Figyelt kérdés
2019. okt. 29. 17:37
3/21 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, ha nem egy napig állt kiolvasztva.
Romlott, mérgező nem lesz, csak az íze már nem olyan lesz!
(Hányszor veszünk jóhiszeműen a hentesnél fagyasztott, de kiolvasztott húst, amit aztán otthon mit sem sejtve lefagyasztunk és még senki nem halt bele)
4/21 anonim válasza:
Én csináltam már ilyet, nem tudtam hogy nem szabad. Mindenki él még, aki evett belőle.
6/21 anonim válasza:
Aki azt mondja lehet, az nagyon nem ért a mikrobiologiahoz
7/21 anonim válasza:
Nem azért nem ajánlott visszafagyasztani, mert valaki belehalhat egy kétszeresen fagyasztott, és kiengedett hús elfogyasztásába, hanem mert romlik a hús állaga.
8/21 anonim válasza:
Miért nem lehet? Soha nem kapok rá választ.
9/21 anonim válasza:
#8
Majd 6-os elmagyarázza, mert ő mikrobiológus!:)
10/21 anonim válasza:
Ha nem romlott meg, mert mondjuk nem hagytad az asztalon rohadni 12 órát, akkor nyugodtan fagyaszd vissza!
Ezt valaki kitalálta, mások felkapták és szajkózzák, (bár gőzük nincs róla miért) de egy frissen kiengedett hús, amit frissen fagyasztottál le, semmi gondot nem okoz. Legfeljebb a kiengedés után elfolyik egy csomó aromás lé belőle és nem lesz olyan íze, mintha ez benne maradt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!