Volt, hogy lángos miatt kaptatok ételmérgezést?
Sajnálom, hogy így jártál. Vsz előző napról (hétről) maradt neki és még egyszer bedobta az olajba, azért volt annyira olajos.
A fokhagymás is lehetett romlott cucc, ha a nyárról maradt.
Jobbulást kívánok, ditázz: főtt krumpli, rizs, teázz 1-2 napig.
Nem. Egyébként neked se. Még csak nem is ételfertőzés.
Ami neked volt, az gyomorrontás. Ételmérgezést a gyilkos galócától kaphatsz. (vagy bármilyen toxikus cucctól)
Csak hogy tisztába tegyük a fogalmakat.
Égett olaj, meg romlott fokhagyma... ez szimpla gyomorrontás, 2 nap fosás.
Hát, az égett olajat 100 méterről meg lehet érezni, alapból nem veszek lángost olyan helyen, ami messziről bűzlik.
Ilyet meg még nem is hallottam, hogy alapból, kérés nélkül ráteszik a fokhagymát. Az mindig csak úgy ott szokott lenni, a sóval együtt, és egyéni ízlés alapján ki ki használja vagy nem.
Kéretlenül rátenni... nem is hallottam még ilyet.
Lehet, hogy az égett olaj ízét akarta elnyomni! :D A tróger! :D
Ha romlott sajtot veszel és rosszul leszel tőle, az ételméglregezés, ez a szakkifejezés rá.
Én is láttam, hogy sz.r hely, de oda ültek be a szüleim...
#3 ételmérgezés ez is, ha pl van rajta baci ami toxint termel és megeszed akkor szarul leszel. De pl. ha salmonella baci van rajta, megeszed és benned elkezd szaporodni és szarul vagy az is ételmérgezés. Nem csak az az ételmérgezés amikor mérgezó dolgot eszel, sőt az nem is ételmérgezés mert ami eleve mérgezó az nem étel...
Én szólnék először a helynek ha leszarják akkor nébih.
Ha romlott sajtot veszel és rosszul leszel tőle, az ételméglregezés, ez a szakkifejezés rá.
Vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!