Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik fajta bolti kenyér az,...

Melyik fajta bolti kenyér az, ami finom és még másnap is puha (kb 360 Ft/kg-ig)?

Figyelt kérdés
2019. szept. 13. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
P&P Retró cipó kenyér 9ft- al több a megengedettnél, de nagyon finom, és a héja sem kemény. [link]
2019. szept. 13. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Amit normálisan becsomagolsz.
2019. szept. 13. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
Tesco félbarna.
2019. szept. 13. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Bármelyik, amelyiket nem hagysz kiszáradni, kedves Kérdező.
2019. szept. 14. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Szinte mind ilyen, kivéve a Tuskó kenyeret, ami már aznap is gusztustalan. Igaz, csak 750g-os 349-ért, de egyszer érdemes kipróbálni a Spar féle parasztkenyeret. A többivel ellentétben ez még napok után sem lesz az a szikkadt valami, ha jól tárolod.
2019. szept. 14. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim válasza:
78%
Tigris vekni.
2019. szept. 16. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem a Lipóti pokség parasztkenyérére esküszik.
2019. szept. 20. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim válasza:
71%
A bolti kenyerek nagy része nem tartozik a kenyér kategóriába, csak valami tartósítós, élesztős katyvasz. Talán az Auchanban árult "Régi falusi kovászos kenyér" lehet ehető a megadott árkategóriában, de az is inkább a kisebb, kevésbé forgalmas áruházakban, ahol több idő van a sütésre. Korábban a Lipóti is jó volt, de szerintem már nem jó -- igaz, pár rossz tapasztalat után többet nem is próbáltam. Én egy icipici pékségben veszem a valódi kenyeret, de az drága. Ha nem kapsz normális kenyeret, akkor vegyél egy kis grillsütőt, a másnapos száraz, morzsálódó vackot egy kicsit vastagabbra szeletelve enyhén pirítsd meg, és talán ehető lesz. Normál kenyérpirítóban csak kétszersültet kapsz, amitől kiesik a fogad, a morzsa meg repül, ha beleharapsz.
2019. szept. 20. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim válasza:
100%
Évek óta nincs már jó ízű kenyér a nagyközönség számára. A haszon oltárán feláldozták. A mai adalékanyagokkal gyorskelesztett, elektromos kemencékben szárított, félig megsült valamitől nem lehet csodát várni. Van az országban pár ember, aki még hagyományos technológiával is süt, de már nagyon kevesen, mert nem kifizetődő. A tömegtermelés, és a haszonnövelés elsődleges, nem a jó íz, küllem, eltarthatóság.
2019. szept. 20. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!