Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerintetek is az Aldiban...

Szerintetek is az Aldiban rengeteg a minőségtelen termék? És drága?

Figyelt kérdés
Van azért német feelingje a boltnak, de nagyon minőségtelen termékek vannak drágán. Nem is értem sokan ezt hogyan engedhetik meg maguknak.

2019. szept. 11. 20:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs gondom ,se az aldival se Lidl el,a Tesco viszont egyre gázabb.

Viszont a németországi Lidl,Aldi jobb ,több dolgott lehet kapni.

2019. szept. 12. 05:29
 12/13 anonim ***** válasza:
74%

Aldi sajátmárkás termékben még soha nem csalódtam, a szezonális termékeik, ruháik nagyon jók jó áron, és náluk van a környéken a legszebb pékáru és gyümölcs-zöldség. Ja, és negyed annyiba kerül ott bevásárolni, mint a többi boltban. :)

Nekünk magasan a kedvenc üzletláncunk.

(Lidl-t is szeretjük, csak az nagyon ritkán esik útba.)

2019. szept. 12. 09:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vannak jó cuccok az Aldiban, bár tény ami tény, hogy nem olcsó hely (pedig a reklám pont az ellenkezőjét bizonygatja ugye?)

A Lidl-el viszont elégedett vagyok. Jó minőség, és olcsóbb. A saját márkás termékeikben még nagyon ritkán kellett csalódnom.

2019. szept. 12. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!