Csongika97 kérdése:
A savanyító üzemek ahol nagy hordókban savanyítanak, a csomagoláskor milyen levet öntenek pl az uborkára stb?
Figyelt kérdés
Azért kérdem mert a hordóban lévő lé nem lehet elegendő annyi darab csomagolt termékre.2019. szept. 7. 12:31
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. És például a savanyított kaposztára ahol nem használnak ecetet? A káposzta természetes módon magában savanyodik.
2019. szept. 7. 13:42
3/6 anonim válasza:
Szerintem az a káposzta saját leve, amit kienged. Porsot meg babérlevelet raknak hozzá elvileg, régebben csináltunk mi is és így emlékszem
4/6 A kérdező kommentje:
Van saját leve az bíztos csak nem elegendő a csomagolásokba.
Pl. Elsavanyítok 1000kg káposztát és fél kgos csomagokba beleteszem nem hiszem hogy lenne annyi lé hogy elég legyen 2000db csomagolt káposztára.
2019. szept. 10. 11:50
6/6 anonim válasza:
A fejes csomagolt káposztákon nem is nagyon van lé, zsugorcsomagolásban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!