Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kukacos húst ettem, lehet bajom?

Kukacos húst ettem, lehet bajom?

Figyelt kérdés
Sonka végéből vágtam le egy darabot, azt megettem, majd raktam volna vissza a helyére, mikor láttam, hogy a közepe fele ilyen sötét majdnem fekete kukacok voltak, szerintem döglötten, mert nem mozogtak már, illetve volt egy fehér kukac, de az sem mozgott. En ettem egy egész nagy darabot, megnéztem, ott nem volt kukac, ahonnan vágtam, de ilyen furcsa fémes ize volt a húsnak, ami már evés közben is furcsa volt, de azért még megettem. Lehet ettől bajom?
2019. szept. 3. 01:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése végett: még azelőtt megettem a darabot ami levágtam, mielőtt észrevettem, hogy kukacos.
2019. szept. 3. 01:44
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Semmi baj! A kukacok kicsit javítottak a sonka fehérje tartalmán.
2019. szept. 3. 06:08
 3/4 anonim ***** válasza:
82%

A halaim, heti 3-4 liter kukacot esznek és köszönik jól vannak.

Egyes törzsek a mai napig előszeretettel esznek élő, sült kukacot és ők is jól vannak.

2019. szept. 3. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:
85%
Ha azóta nem hánytál, vagy nem feketedett el valamelyik testrészed, akkor nem lesz bajod. :D :D
2019. szept. 3. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!