hallottam már olyan híreket h az embereknek férgek nőnek a hasukba meg hasonlók
ugye ez miatt nem lesz ilyen bajom?
2014. szept. 24. 14:06
1/9 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy kukacos csokit ettél? Voltak benne csoki kukacok?
Esetleg lyukacsos volt? Elárulom miért: Kissé állott volt, először felhevülhetett napon, majd kihűlt, ezért keletkeztek benne lyukacsok. Szétfolyt, majd visszaszilárdult, ráadásul kicsapott a cukortartalom.
2014. szept. 24. 14:10
2/9 anonim válasza:
Kukacos csoki? :D
2014. szept. 24. 14:12
3/9 A kérdező kommentje:
sötétbe ettem és másnap reggel vettem észre h voltak benne :/
2014. szept. 24. 14:16
4/9 anonim válasza:
Én egy fél éve gabonapelyhet ettem, és már amikor majdnem az egészet megettem, akkor vettem észre, hogy tele volt kukaccal. Hánytam egy csomót, de nem lett semmi bajom.
2014. szept. 24. 14:19
5/9 anonim válasza:
A gyomorsavad (majdnem)mindent felold. Nincs kukac, ami azt túlélje :D
Azt viszont nem tudom pontosan, hogy okoz-e valami betegséget nagy mennyiségű kukac fogyasztása...
2014. szept. 24. 14:31
6/9 anonim válasza:
Én aszalt szilvát ettem sötétben és másnap vettem észre, hogy teli van kukaccal. :-)
Semmi bajod nem lesz tőle.
2014. szept. 24. 15:40
7/9 anonim válasza:
Dehogy nőnek meg a hasadban :) valóban a gyomorsav teszi a dolgát, nem kell aggódnod.
2014. szept. 24. 18:22
8/9 anonim válasza:
Én meghánytatnám magamat biztos ami biztos...
Evés előtt pedig mindig nézd meg az ételt amit fogyasztani készülsz, főleg ha nem otthon készítetted.
2014. szept. 24. 18:35
9/9 anonim válasza:
A napi fehérjebeviteled mindenképp meg van oldva. :D Viccet félretéve, a bélférgek nem ilyen módon jutnak be a szervezetedbe. Amiket megettél nem paraziták, hanem egyszerű mezei csokikukacok. :D Ne aggódj, ahogy írták előttem a gyomorsav teszi a dolgát. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!