Ennyi pénz sok egy hónapban kajára?
Figyelt kérdés
Átlagos testalkatú nőnek. Átlag kaja, nem speciális diéta, érzékenység vagy hasonlók.
50 ezer 1 főnek.
2019. aug. 31. 10:02
3/7 anonim válasza:
Jó, de ebben gondolom nem csak a legszükségesebbek vannak benne, hanem esetleg péksüti, egy-egy rendelés/ étterem, kávézó, ilyesmik. Anélkül tényleg rengeteg
4/7 anonim válasza:
Hát itt a gyk-n vannak akik szerint két fôre ki lehet hozni egészséges étkezés 35eft- ból. Azok szerint biztos rengeteg.
Szerintem nem sok, normális étkezéshez kell ennyi.
5/7 anonim válasza:
#4, pl szerintem ki lehet hozni, 20 ezer/fő/ hónapból, már párszor leírtam hogyan, de ettől független nem tartom sok ak, én pl többet költök
6/7 anonim válasza:
Két főre nem költök ennyit havonta, így az én szemszögemből rengeteg. De ha megengedheted magadnak, és nem azért ennyi az annyi, mert dobálod kifelé az élelmiszert, akkor nincs ezzel gond.
7/7 anonim válasza:
Ha tényleg átlag kaja, nem ilyen drága luxustermékek, akkor nem értem, hogy jön össze ennyi, én a felét se bírnám megenni. Ha mindenből a legdrágább, legmárkásabb kell, vagy ha a kaja nagy részét csak megveszed, aztán rád rohad és ki kell dobni, akkor mondjuk simán elmehet ennyi egy hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!