Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Minden szemét amit a boltokban...

Minden szemét amit a boltokban árulnak?

Figyelt kérdés

Az alapanyagok kivételével (liszt, száraz gabona, száraz tészta, száraz hüvelyesek, friss zöldségek, gyümölcsök stb.) úgy érzem a kicsit is feldolgozottak mind egészségtelenek.

Nem látok egy értelmes kenyeret, desszertet, semmit. Minden tele van adalékkal, rostszegény, zsírban dúskáló. Olyan jó lenne csak leemelni a polcról pár dolgot, de muszáj otthon elkészíteni mindent, mert nincs jó alternatíva... Vagy jó azért a bolti is?

Normális ezeket az ételeket enni?

2019. aug. 22. 20:23
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
25%

Nekem is ez az érzésem , hogy 90% kukába való étel az üzletekben , a tejtermékeken , tojáson , húson kivul , amelyek szinten nem teljesen egeszsegesek , de jobbak mint a cukrozott , szinezett müzlik , agyoncukrozott dolgok , felvágottak , stb

A stresszhormonokat nem lehet kipasztörizálni utolsó válaszoló .

2019. aug. 22. 22:09
 22/42 anonim ***** válasza:
70%

Nem hát, mert nem létezik ilyen :) Rád egy állat hormonja semmiféle hatással sincs és pláne nem választódik ki a tejjel. Ellenben a mikotoxinokkal:

[link]

Tessék, ma is tanultatok valamit

2019. aug. 22. 22:17
 23/42 anonim ***** válasza:
36%
A tankönyv és a valóság.... nem mindig egyezik.
2019. aug. 22. 22:23
 24/42 anonim ***** válasza:
29%
Az ostoba emberek, akik meg akarnak ragadni ezen a posvány szinten, amin tengődnek, képtelenek újdonságot tanulni, na ezekkel nem lehet mit kezdeni. Akkor egyétek a teljeskiörlésűt és álljatok le vitázni egy élelmiszerminőségi mérnökkel
2019. aug. 22. 22:28
 25/42 anonim ***** válasza:
68%
Te nagyon okos! Hogy mersz bárkit is szidni? Mert tanultál valamit, vagy olvastad a neten? Van gyereked? Mert ők a legdurvábban érintettek ebben a sok mérgezésben, amit folytat ez a kapzsi élelmiszeripar. Soha ennyi ételallergiás gyerek nem volt, mint manapság! Igenis szennyezett a gabona, nem kicsit, ezt a nálad ezerszer értelmesebb gyerekorvosunk is elmondta már nem egyszer! Nem a tejjel van a baj, hanem a tehénnel, akit agyongyógyszereznek! Én jobban hiszek a gyerekorvosnak, mint neked, aki lehülyéz mindenkit és a bibliája az internet! Élj a valóságban ember!
2019. aug. 22. 23:02
 26/42 anonim ***** válasza:
21%

Higyjél csak, elég sok gyerek fordul hozzám olyan panaszokkal, amiket írtam (gondolom képtelen van pár kommentet visszaolvasni), amikkel a gyerekorvos nem tud mit kezdeni, hisz nem meg hozzá a tudása. Ilyen ostoba szülők miatt van annyi beteg gyerek, tömik az i.dóták teljeskiőrlésűvel meg házi tejjel, aztán csodálkoznak, hogy a Campylobactertől maradandó bélkárosodást okoz. De etesd csak a gyereket, és dugd homokba a fejed, te bajod.

Fura, az én gyerekeimnek nincs ételallergiára, kutató mikrobiológusként dolgoztam évtizedeken keresztül, mielött az élelmiszerbiztonság felé vettem az irányt, nem vagyok olyan ostoba, hogy házi tejet adjak neki, ilyat csak egy felelőtlen ember tesz

2019. aug. 22. 23:15
 27/42 anonim ***** válasza:
82%
Én saját tapasztalatot írtam le és hiába mocskolódsz, meg hülyézel le szülőket, akkor sincs igazad okostojás! Hidd el, a házi tej, ami megbízható, normális kis gazdaságból van, ezerszer különb, mint a tescos ipari tehenekből fejt tej. Az én gyerekeim ekcémája megszűnt, amint leváltottuk az ipari szemetet. Ugyanez vonatkozik a lisztre is! Megbízható helyről vásároljuk, magunk sütünk, érdekes, az égvilágon semmi panaszunk nincs. A húst is kizárólag olyan helyről vesszük, ahol látjuk, hogy és miként tartják az állatokat. A banán pedig igenis megrohad 1-2 nap alatt, amint hazaviszed. 30 évvel ezelőtt miért nem rohadt meg? Ezek mint a tömegtermelés szemetei. Nem a cukorral van a baj, vagy a liszttel, mint ahogy azt sokan hangoztatják! Hanem az előállíásával, feldolgozásával! El lehet látogatni az Őrségbe, ahol a finomított étolajat nem ismerik, de a rákot sem! Ott mindenki azt eszi, amit megtermel, vagy a szomszédjától megvásárol. A tehenek, kecskék a mezőkön legelnek szabadon, nincs permetezés, bio gazdálkkodás van. Nézz körül, kelj fel a gép elől és látogass el ezekbe a falvakba, hogy élnek és mit esznek! Nincs cukorbetegség, magas vérnyomás, sem ételallergia, sem daganat. Élnek és virulnak mérnök úr!
2019. aug. 22. 23:35
 28/42 anonim ***** válasza:
24%

Logikai bukfenc újfent.

"30 évvel ezelőtt miért nem rohadt meg? "

talán meg nem lehetett kapni :) Te talán nem éltél még akkor, pult alól lehetett a kiváltságosoknak kapni banánt.

Mondom, egyed csak, úgy sem lehet az ostobáknak elmagyarázni, nem képesek felfogni. Te sem vagy képes. Egyed és igyad a biot, ami hemzseg a pensézgombától és a toxinoktól, nyilván a permetszer a káros, ami megöli azt és be van vizsgálva, hogy semmiféle peszticid nincs benne. De nyilván mindenki más hazudik, csak te nem :) És attól, hogy a gyereked allergiás, és képtelen vagy kivizsgáltatni, id.ióta módon házi gyógymódokkal kezeled, csak neki ártasz okoska. De képtelen vagy felfogni, mert semmiféle alap tudásod nincs se az élelmiszerekről, sem a biológiáról (olaj a rossz, a szír a jó, csak a zsír, hisz szobahőmérsékleten szilárd, az csak is jó lehet, abba nem gondoltál bele, hogy ami szobahőn szilárd, abba több telített zsírsav van? Nem mi? :) kis butus).

Tudod a cukorbetegség nem a tejtől lesz valakinek, tudod hányan születnek így? Én tudom.

Magas vérnyomás? Ez is lehet születendően, de leggyakrabban a sertészsírt fogyasztók körében népszerű, tudod koleszterin. Üsd be google-be, ha nem tudod mi az.

Daganat pedig hamarabb lesz a mikotoxinoktól, mint bármiféle adalékanyagtól, csak úgy megsúgom itt okoska.

2019. aug. 22. 23:44
 29/42 anonim ***** válasza:
62%
Logikai bukfenc? Hát nagyon tévedsz, mert lehetett kapni a 80-as évekeben banánt Mikulás környékén! Csak akkor szép nagy volt és nem rohad meg 2 nap alatt. Most meg etetik a néppel a miniatűr tartósítószeres állateledelt. Mert ami most van a boltokban, az kb. Afrikában takarmánynak számít. De te, aki leültél pár évet a családi pótlék rovására az egyetemen, marha okos vagy ám! Kishaver, álljál fel a gép elől és nézzél szét a nagyvilágban!
2019. aug. 22. 23:59
 30/42 anonim ***** válasza:
19%

Igen, ezt már írtad, de ezenkívül semmi értelmesen nem tudsz idenyögni.

Kutatóként elég sokat álltam már, köszi, családi pótlék? (Tudod te egyáltalán mit beszélsz) nem vagyok olyan nethuszár, mint te, én legalább értek is a szakmámhoz

2019. aug. 23. 00:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!