Minden szemét amit a boltokban árulnak?
Az alapanyagok kivételével (liszt, száraz gabona, száraz tészta, száraz hüvelyesek, friss zöldségek, gyümölcsök stb.) úgy érzem a kicsit is feldolgozottak mind egészségtelenek.
Nem látok egy értelmes kenyeret, desszertet, semmit. Minden tele van adalékkal, rostszegény, zsírban dúskáló. Olyan jó lenne csak leemelni a polcról pár dolgot, de muszáj otthon elkészíteni mindent, mert nincs jó alternatíva... Vagy jó azért a bolti is?
Normális ezeket az ételeket enni?
Nekem is ez az érzésem , hogy 90% kukába való étel az üzletekben , a tejtermékeken , tojáson , húson kivul , amelyek szinten nem teljesen egeszsegesek , de jobbak mint a cukrozott , szinezett müzlik , agyoncukrozott dolgok , felvágottak , stb
A stresszhormonokat nem lehet kipasztörizálni utolsó válaszoló .
Nem hát, mert nem létezik ilyen :) Rád egy állat hormonja semmiféle hatással sincs és pláne nem választódik ki a tejjel. Ellenben a mikotoxinokkal:
Tessék, ma is tanultatok valamit
Higyjél csak, elég sok gyerek fordul hozzám olyan panaszokkal, amiket írtam (gondolom képtelen van pár kommentet visszaolvasni), amikkel a gyerekorvos nem tud mit kezdeni, hisz nem meg hozzá a tudása. Ilyen ostoba szülők miatt van annyi beteg gyerek, tömik az i.dóták teljeskiőrlésűvel meg házi tejjel, aztán csodálkoznak, hogy a Campylobactertől maradandó bélkárosodást okoz. De etesd csak a gyereket, és dugd homokba a fejed, te bajod.
Fura, az én gyerekeimnek nincs ételallergiára, kutató mikrobiológusként dolgoztam évtizedeken keresztül, mielött az élelmiszerbiztonság felé vettem az irányt, nem vagyok olyan ostoba, hogy házi tejet adjak neki, ilyat csak egy felelőtlen ember tesz
Logikai bukfenc újfent.
"30 évvel ezelőtt miért nem rohadt meg? "
talán meg nem lehetett kapni :) Te talán nem éltél még akkor, pult alól lehetett a kiváltságosoknak kapni banánt.
Mondom, egyed csak, úgy sem lehet az ostobáknak elmagyarázni, nem képesek felfogni. Te sem vagy képes. Egyed és igyad a biot, ami hemzseg a pensézgombától és a toxinoktól, nyilván a permetszer a káros, ami megöli azt és be van vizsgálva, hogy semmiféle peszticid nincs benne. De nyilván mindenki más hazudik, csak te nem :) És attól, hogy a gyereked allergiás, és képtelen vagy kivizsgáltatni, id.ióta módon házi gyógymódokkal kezeled, csak neki ártasz okoska. De képtelen vagy felfogni, mert semmiféle alap tudásod nincs se az élelmiszerekről, sem a biológiáról (olaj a rossz, a szír a jó, csak a zsír, hisz szobahőmérsékleten szilárd, az csak is jó lehet, abba nem gondoltál bele, hogy ami szobahőn szilárd, abba több telített zsírsav van? Nem mi? :) kis butus).
Tudod a cukorbetegség nem a tejtől lesz valakinek, tudod hányan születnek így? Én tudom.
Magas vérnyomás? Ez is lehet születendően, de leggyakrabban a sertészsírt fogyasztók körében népszerű, tudod koleszterin. Üsd be google-be, ha nem tudod mi az.
Daganat pedig hamarabb lesz a mikotoxinoktól, mint bármiféle adalékanyagtól, csak úgy megsúgom itt okoska.
Igen, ezt már írtad, de ezenkívül semmi értelmesen nem tudsz idenyögni.
Kutatóként elég sokat álltam már, köszi, családi pótlék? (Tudod te egyáltalán mit beszélsz) nem vagyok olyan nethuszár, mint te, én legalább értek is a szakmámhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!